Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan

Verblijf

Watersport
 • Chartervaart
 • Jachtbemiddeling
 • Jachtbouw / reparatie
 • Jachthavens
 • Jachtverhuur
 • Watersportwinkels
 • Overig


 • Winkels

  Algemeen

  Cultuur

  Overzicht

  Walter van Berkum klipperverhuur

  Als grootste en nieuwste driemastschoener van Nederland, biedt de Mare fan Fryslân volop mogelijkheden. Door de luxe en warme uitstraling van het schip, mede door het houten dek waarvan de campagne en het middendek zijn voorzien, vormt het schip een perf

  Als grootste en nieuwste driemastschoener van Nederland, biedt de Mare fan Fryslân volop mogelijkheden. Door de luxe en warme uitstraling van het schip, mede door het houten dek waarvan de campagne en het middendek zijn voorzien, vormt het schip een perfecte locatie voor een nieuw avontuur. Een meerdaagse tocht op IJsselmeer en Waddenzee ligt in de lijn der verwachting, maar dienst doen als een uitstekende hotelaccommodatie is iets nieuws.

  Het schip kan het hele jaar door worden benut als hotelaccommodatie. Bent u op zoek naar een originele, vernieuwende en nautische slaapplaats? Breng dan gerust eens een bezoek aan de Mare fan Fryslân.
  Met haar imposante lengte van 62 meter is de Mare fan Fryslân ook zeer geschikt voor dagtochten met maximaal 85 gasten. De comfortabele en luxe inrichting, gecombineerd met de verschillende ruim opgezette verblijven maken het schip tot een perfecte locatie voor een dagje uit, voor zakenreizen en voor evenementen. Het campagnedek met buitenbar en tapinstallatie, het middendek waar heerlijk in de openlucht gedineerd kan worden en het zonnedek met veel zitruimte en de jacuzzi bieden volop mogelijkheden.

  Bruiloften, jubilea en andere feesten en partijen komen aan boord van de Mare fan Fryslân zeker tot hun recht. De schipper denkt graag met u mee om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
  Bij de indeling en inrichting van de hutten is eveneens rekening gehouden met de verschillende doelgroepen aan boord. In 13 van de 14 hutten die het schip rijk is, bevinden zich twee losse boxspringbedden die gemakkelijk te verstellen zijn tot een tweepersoonsbed. Speciaal voor het bruidspaar, de jubilaris, een belangrijke relatie of het feestvarken is het heerlijk vertoeven in de extra ruime hut voorzien van zitje met comfortabele fauteuils en een flatscreen televisie. Kiest u voor privacy, dan kiest u voor de eenpersoonshut. Elke hut beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel en is voorzien van een opklapbed, zodat de overnachtingcapaciteit kan worden uitgebreid tot 41 personen. Maak vooraf uw wensen kenbaar en uw hotelkamer wordt volledig voor u ingericht.

  Zoekt u een locatie voor een groter gezelschap? Denkt u dan eens aan de Mare fan Fryslân in combinatie met ’t Wapen fan Fryslân. Twee schepen met vergelijkbare luxe, comfort en faciliteiten. De verschillende dagverblijven, dekhuizen met bar en de 26 identieke hutten bieden u een legio aan mogelijkheden. Kortom, een bijzondere en vooral originele setting voor uw gasten!  Adresgegevens:Stationsweg 8
  8723 BK Koudum
  Telefoon nr:06-55872039
  Website: http://www.marefanfryslan.nl

    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl