Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan

Verblijf

Watersport

Winkels
 • Winkels Algemeen
 • Watersportwinkels


 • Algemeen

  Cultuur

  Overzicht

  OrchideeŽnhoeve

  Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en reis van werelddeel naar werelddeel in de OrchideeŽn Hoeve. Ontdek een wereld vol natuurlijke kleuren en geuren uit Midden-Amerika en AziŽ. Geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kind vriendelijk

  Breng een bezoek aan de Orchideeën Hoeve; in de Tropische tuin ziet u duizenden orchideeën op natuurlijke wijze op boomstammen groeien. Door de typische junglegeuren belandt u in een echt regenwoud.

  De Maleisische tuin is een waar vissersdorpje in de tropen; stromende bergbeekjes en watervallen monden uit in een vijver met Koi-karpers.

  In de Taiwanese tuin is alles gericht op een moment van rust. Hier staan verschillende huisjes met bankjes met uitzicht op Ikebana, Bonsai en in mooie vormen gesnoeide bomen.

  Er is ook nog een prachtige vlindertuin. De vlindervallei is zelfs de grootste van heel Europa! Tussen enorme rotsformaties fladderen duizenden vlinders vrolijk rond langs kabbelende beekjes en kleurrijke nectarplanten. Tevens vindt u in de vlindervallei tropische vogels, reptielen en vijvers met Koi-karpers. 


  Contactpersoon:receptie
  Adresgegevens:Oosterringweg 34
  8315 PV Luttelgeest
  Telefoon nr:0527 202875
  E-mail adres:info@orchideeenhoeve.nl
  Website: http://www.orchideeenhoeve.nl    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl