Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan

Verblijf

Watersport

Winkels
 • Winkels Algemeen
 • Watersportwinkels


 • Algemeen

  Cultuur

 • Overzicht
 • Zoeken
 • Naam:
  Gezond gemak

  De tijd staat niet stil. Al weer bijan 4 jaar geleden is het landbouwbedrijf van Sudersé v.o.f. overgaan naar It Griene Strân v.o.f. Inmiddels bestaat It Griene Strân uit een landbouwbedrijf, webwinkel en winkel in de Begine nabij het centrum van Workum. Het doel of motto van It Griene Strân is om met oog voor het milieu producten te verbouwen en te vermarkten. En dan niet alleen ons eigen geteelde producten, maar compleet assortiment biologische voedingsmiddelen en andere huishoudartikelen. In deze (web)winkel vindt u een ruim assortiment biologische producten. Groente en fruit Vers gebakken brood en broodjes Zuivel, kaas en eieren Sojamelkproducten Vlees en vleeswaren Vleesvervangers. Alles voor uw ontbijt, lunch, diner Koffie en thee Frisdrank en sappen Versnaperingen en tussendoortjes. Mediterrane specialiteiten. Bier en wijn. Schoonmaak en verzorging Dierenvoeding voor kat en hond
  Workum
  Kledingwinkel Iekoon

  Jassen, fleeche, petten en wanten, sjaals, Bretons,laarzen, truien.
  Hindeloopen
  W.H. Glashouwer

  In onze winkel vindt u een buitengewone collectie kleurrijke stoffen waarvan veel zijn gemaakt naar voorbeelden van musea. Ze worden ook tegenwoordig gebruikt voor het inrichten van stijlvolle interieurs en prachtige kleding. In onze winkel treft u een ruime collectie aan Hindelooper kunst. Daarnaast leveren wij ook Hindelooper kunst op bestelling,
  Hindeloopen
  Bentex

  Workum
  Tijtsma schilders

  In beweging! Dat zijn we zeker, volop! Toewijding, kennis en betrouwbaarheid zijn onze kernwoorden in onze bedrijfsvoering. Er wordt hard gewerkt om onze beleidsplannen te realiseren. Uiteraard is het uitvoeren van gedegen en duurzaam glas- en schilderrwerk ons werk en juist hier geldt, ..... met beleid! Marten en Pieter Theo Tijtsma.
  Workum
  Kunsthuis Kort

  Kunsthuis Kort is gevestigd in een oud schoolgebouw aan het begin van de hoofdstraat van Workum, een eeuwenoud Fries stadje (één van de elf steden) aan het IJsselmeer, met vele oorspronkelijke huizen met prachtige gevels. Workum wordt ook wel cultuurstad genoemd.
  Workum
  Schildersbedrijf G. Pruis

  Verkoop van diverse merken verf zoals, Koopmans, Pehalin, Flexa en Sikkens. Ook voor alle non-paint artikelen kunt u bij ons terecht. Verder beschikken wij over een ultra- moderne verfmengmachine die elke kleur, die u wenst, voor u maakt. Ook het adres voor al uw binnen- en buitenzonwering.
  Stavoren
  Poiesz supermarkt

  Poiesz Supermarkten B.V. is het enige zelfstandige regionale grootwinkelbedrijf in het noorden van het land. Poiesz is een familiebedrijf, ontstaan in 1923 toen de heer L. Poiesz aan de Havenstraat in Sneek een groentewinkeltje van 12 m² opende. In 1962 werd, eveneens in Sneek, een pand van 200m² aangekocht en werd de eerste ‘Poiesz Supermarkt’ geopend. De tweede Poiesz Supermarkt volgde in 1969 in Franeker, waarna al snel de filialen in Bolsward en Workum volgden.
  Workum
  Pottenbakkerij Kunst en Zn

  In het centrum van Workum in een fraai gerestaureerd pand is sinds 1971 Pottenbakkerij Kunst gevestigd. In dit kleine familiebedrijfje zijn momenteel Douwe en Wiebren Kunst werkzaam. Op traditionele en ambachtelijke wijze wordt hier aardewerk vervaardigd, wandborden, tegels en vazen.
  Workum
  Lingerie Leaf foar liif

  Ieder mens is uniek. Wij geloven dat iedereen – of je nu jong bent of oud, man of vrouw – de service verdient die bij hem of haar past. Misschien wordt het een snelle passessie, of juist een uitgebreide pas- en meetsessie, of gewoon even oriënteren. Het is allemaal mogelijk. Wil je liever niet in een drukke winkel passen? Maak dan een afspraak voor een moment dat jou goed uitkomt. En dat kan ook een avond zijn.
  Workum
  Robynz wonen

  Workum
  Fytsmakkerij Scheltema

  De Fytsmakkerij is een erkend tweewielerbedrijf en dealer van o.a. Batavus, Gazelle en Sparta. Er worden fietsen (nieuw en gebruikt) verkocht, verhuurd en natuurlijk gerepareerd.
  Workum
  In Dué Mode

  Bij In due mode kunt u kleding kopen voor de modebewuste vrouw van +/- 30 jaar tot 99 jaar. Niet alleen de reguliere maten zijn aanwezig maar ook de wat grotere maten zijn hierin verkrijgbaar.
  Workum
  Kapsalon Peter

  Kapsalon Peter is al meer dan 25 jaar een begrip in Workum en omgeving. Onze kapsalon is pas geheel verbouwd en modern en gezellig ingericht.
  Workum
  Da drogisterij Atsma

  Workum
  Eartiids

  Workum
  Modehuis F.M. de Boer

  Workum
  Atelier Johan Mulder

  Johan Mulder, geboren in 1950 in Leek-Nietap, is autodidact en schildert voornamelijk figuratief.
  Hindeloopen
  Oud Hindelooper Kunst Roosje

  Roosje Hindeloopen dateert uit deze 19e eeuw en is doorgegaan op de oude ambachtelijke basis met authentieke kleuren en motieven.
  Hindeloopen
  Biologische Kaasmakerij "De Nylander"

  De Nylander, daar raak je niet op uitgegeten. Wij Nederlanders krijgen kaas met de paplepel ingegoten. Zelfs aan de andere kant van de wereld, down under, staan we bekend als 'Cheese heads', kaaskoppen. Dat is ook niet verwonderlijk, want Nederland produceert meer dan 650 miljoen kilo kaas per jaar en is daarmee de vier na grootste kaasproducent ter wereld. Niet gek voor zo'n klein landje, toch?
  Workum
  Van der Meulen voor Verf & Behang

  Van der Meulen voor Verf & Behang, Wij zijn dealer van o.a. Flexa, Sikkens, Pure, Trimetal en Cetabever verven en beitsen.Tevens voeren wij een uitgebreid assortiment Non-paint. Door onze Robot-Mengmachine zijn wij in staat om iedere kleur (ook van andere merken) in nagenoeg elke soort verf of beits te maken. Daarnaast bieden wij een ruime keus in behang, binnenraamdecoratie, ijzerwaren en gereedschappen. Kortom VEELZIJDIG.
  Workum
  Koningsparel

  U kunt bij ons terecht voor allerlei kralen, bedels, zeepjes, lint, fournituren, geschenken, sieraden, en nog veel meer. Zeer ruim assortiment en een goede uitgebreide service !! U kunt bij ons betalen met PIN. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
  Workum
  Gearfreak.nl Surfshop Hindeloopen

  Check ook: www.facebook.com/gearfreakhindeloopen
  Hindeloopen
  Orchideeënhoeve

  Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en reis van werelddeel naar werelddeel in de Orchideeën Hoeve. Ontdek een wereld vol natuurlijke kleuren en geuren uit Midden-Amerika en Azië. Geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kind vriendelijk
  Stavoren
  Tuin Techniek Nijefurd

  Tuin en Watersport: verkoop, reparatie en verhuur van tuin en park machines. Verkoop en reparatie van buitenboordmotoren,rubberboten enz.
  Stavoren
  Kaasmakerij 'De Nylander'

  Hindeloopen
  B & B Basalt aan See

  B&B Basalt aan See Sfeervolle B&B, in strandhuisstijl ingericht boven het Keramiek Atelier Basalt. Gelegen aan de oude stadsgracht van Stavoren. Op loopafstand van strand, havens, supermarkt, trein en veerboot.
  Stavoren
  Bakker J.D.A Langbroek

  Hindeloopen
  SNS Regio Bank

  Hindeloopen
  Iekoon store

  Voor al Uw vis benodigdheden.
  Hindeloopen
  Supermarkt Attent Sikkes

  Hindeloopen
  Slagerij J.D.A.Langbroek

  Hindeloopen
  Iekoon store

  Voor al Uw Hollandse en Friese souvenirs.
  Hindeloopen
  Chocolaterie Koldewijn

  Hindeloopen
  Lovely Hindeloopen

  Origineel Hindelooper schilderkunst.
  Hindeloopen
  Brood - koek en banketbakkerij Keuning

  In onze bakkerij worden de produkten nog op ambachtelijke wijze bereid. Dit proef je echt in onze produkten terug.
  Workum
  Wouda modeschoenen

  Workum
  Blokker

  De winkel voor iedereen Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair. Juist die samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijkse gebruik betekent dat wij er voor iedereen zijn.
  Workum
  Iekoon store

  Woondecoratie en sfeerspullen.
  Hindeloopen
  Tourist Info Hindeloopen

  Hindeloopen
  Bianca's kinderkleding

  Bianca's Kinderkleding is een gezellige winkel in baby/kinderkleding en accessoires! Van babymaat 50 t/m tienermaat maat 176 kunt u bij ons terecht!
  Stavoren
  Schilderbedrijf Alberts

  Workum
  Tapijthal F.M.de Boer

  Outlet in Parade, Desso en Bonaparte Tapijt. Het adres voor kwaliteits vloerbedekking voor een lage prijs. Specialist in vinyl en vinylstroken met klik, lijm of magnetische verbinding. Dealer in Meister en Balterio laminaat. Direct uit eigen voorraad. Voor woning-, caravan-, boot- kantoor- en trap-stoffering bent u bij ons aan het juiste adres.
  Workum
  van der Werf bakker, dwarsnoard

  Echte Bakker van der Werf is gevestigd in Workum en heeft vijf winkels. Sinds 1991 mogen wij ons Echte Bakker noemen doordat wij zijn toegelaten tot het Echte Bakkersgilde.
  Workum
  van der Werf bakker, súd

  Echte Bakker van der Werf is gevestigd in Workum en heeft vijf winkels. Sinds 1991 mogen wij ons Echte Bakker noemen doordat wij zijn toegelaten tot het Echte Bakkersgilde.
  Workum
  Westerhuis Haarden-Zonwering

  Wij leveren en monteren houtkachels, speksteenkachels, gaskachels, electrische kachels en concentrische gaskachels. In onze showroom is een ruime keus, verschillende modellen zijn brandend te bezichtigen. De Tulikivi speksteenkachel brand altijd. Deze wordt op hout gestookt.
  Workum
  Sanitiem

  Naast de technische installatie afdeling beschikt Sanitiem Visser Workum ook over een showroom waarin u alles op het gebied van badkamers en sanitair kunt bekijken en ideeën op kunt doen.
  Workum
  Gietema hoveniers

  Hoveniersbedrijf Gietema is een kleinschalig bedrijf, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het bedrijf bestaat sinds januari 1986. Dus het bedrijf heeft al 20 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van u tuin.
  Workum
  van der Goot

  Watersport-Kampeer-Hengelsport Is gevestigd in een klein historisch pand in het centrum van Workum. Met een groot uiteenlopend assortiment waar service,kwaliteit en vriendelijkheid voorop staat. Ook kunt u bij ons terecht voor uw reservesleutels,visvergunningen en levendaas.
  Workum
  Elektro de Jong

  Workum
  Visspecialist Cees Bijlsma

  Visspecialist Cees Bijlsma is een begrip in de zuidwesthoek. Een viswinkel in Workum en viswagens die de hele zuidwesthoek doorrijden en de lekkerste vis aan de man brengen.
  Workum
  Bouwmarkt Bandstra

  Workum
  Boekhandel

  Workum
  ZuidWestHoek keukens

  ZuidWestHoek gevestigd in Workum, is gestart in 1989. door de jaren heen hebben we heel wat ervaring opgedaan in ontwerpen en creëren van mooie keukens en badkamers. We hebben en grote showroom van +/- 700 m2 waarin we diverse opstellingen hebben staan
  Workum
  Blom's slagerij

  Workum
  it Pottebakkershús

  Geniet van de biologisch-vegetarische wereldkeuken in Workum Laat u verleiden door verse biologisch-vegetarische gerechten in ons fameuze restaurant.
  Workum
  Het Verwende Nest

  woon-en lifestyle op z’n mooist wannahaves, woondecoratie , woonaccessoires, kleding en sieraden warm, vrolijk, bijzonder, eigentijds, wisselende collecties voor jong en oud, voor huis en haard
  Workum
  Ambachtelijke Slagerij W. Schram

  Het adres voor o.a.: Fijne vleeswaren; Vers Fries lamsvlees; Alles voor de Barbecue; Kaas, vers van het mes; Verse olijven.
  Stavoren
  Bloemen en Kado's De Lotus

  Bloemen voor alle gelegenheden
  Stavoren
  Coop Compact Supermarkt

  COOP COMPACT met: Een groot assortiment broodjes en croissants uit eigen oven. Luxe broden en stokbroden uit eigen oven. Brood en gebak van de echte warme bakker. Slijterij met eigen merk gedistilleerd. Bezorgservice (ook voor de bruine vloot). Verder een uitgebreid assortiment kruidenierswaren en vers. Openingstijden (mei-okt): Ma-Vr 8.00-20.00 uur, Zat. 8.00-18.00 uur.
  Stavoren
  Galerie & Kunsthandel De Staverse Jol

  Expositie en verkoop van schilderijen vervaardigd door maritieme, natuur en bloemen schilders.
  Stavoren
  O. Boxum

  Verkoop dames-, heren- en kinderfietsen. Gebruikt en nieuw. Verkoop fietsonderdelen en accessoires. Reparatie fietsen. Tevens fietsverhuur.
  Stavoren
  Pasal Himal

  Pasal Himal is een winkel vol inspirerende artikelen. We hebben een verrassende collectie dameskleding, sieraden en sjaals, onder meer uit Nepal en India. Maar ook vindt u bij ons wollen vesten, Nepalese herenoverhemden, grote en kleine cadeaus uit alle windstreken, wierook, etherische olieen, edelstenen en spirituele boeken. Van april tot oktober iedere dag geopend, behalve op zondag.
  Stavoren
  Bij Van den Brink

  In onze winkel hebben wij een breed assortiment aan artikelen. Zo vindt u bij ons souvenirs, hengelsport, speelgoed, ansicht/wenskaarten, TNT service punt, trein tickets, tabak, kansspelen, beltegoed, mutsen, petten, zonnebrillen, kinderboeken, evangelische artikelen, zaklampen, zakmessen, schrijfwaren en veel meer.... Dus een locatie waar van alles te koop is.
  Stavoren
  Slagerij v.d.Meer

  Wij zijn een ambachtelijke Keurslagerij in het centrum van Workum tegenover de grote kerk. De ambacht is duidelijk te zien aan de hoeveelheid zelfgemaakte producten. Zoals onze heerlijke vleeswaren en verschillende soorten worst. Wat dacht u van onze heerlijke boerenachterham of gebraden runderrollade. En natuurlijk niet te vergeten, dé bekende Workumer droge worst!
  Workum
  Pallie Sport

  1:grote sortering in badkleding,in zomer en winter.junior,dames en heren. 2:gaastra dealer in kinder,dames en heren kleding. 3:puma dealer in sportschoenen,fitniss- ,tennis- en vrijetijdskleding.enz. enz. enz. enz.
  Workum
  Blommestekje

  Sinds juli 2009 is de bloemen en planten winkel ‘Blomme stekje’ gevestigd op Noard 39a te Workum. Naast het uitgebreide assortiment bloemen, planten en accessoires, de dagelijkse verse aanwas van grondstoffen van prachtige boeketten en decoraties, is ‘Blomme stekje’ ook gespecialiseerd in het verwezenlijken van speciale wensen en/of opdrachten. Wij heten u van harte welkom in onze winkel !
  Workum
  Max de Boer Watersport & Vrijetijdskleding

  Bij ons kun je prima terecht voor zowel technische zeilkleding, als outdoor- en vrijetijdskleding.
  Stavoren
  Harmen Wolthuis

  IJsselmeerfotos Harmen Wolthuis
  Stavoren
  Hanzehuis scheeps-antiek & curiosa

  Ook wel "dat koper winkeltje" genoemd Ruim assortiment in: scheeps-antiek, -curiosa, -verlichting, -klokken en -barometers, gifts en relatiegeschenken. Verhuur van 7-stuks luxe vakantie-appartementen
  Stavoren
  Groen bloemsierkunst

  Workum
  it Nifelhoekje

  Workum
  Handweverij it Skil

  Workum
  Hierknipperij Hilda

  Workum
  Doede's Vishandel

  Stavoren
  Dierenspeciaalzaak Tommy's

  Workum
  Garage Siemonsma

  Workum
  Dicolore

  Workum


    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl