Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan

Verblijf

Watersport
 • Chartervaart
 • Jachtbemiddeling
 • Jachtbouw / reparatie
 • Jachthavens
 • Jachtverhuur
 • Watersportwinkels
 • Overig


 • Winkels

  Algemeen

  Cultuur

  Overzicht

  De Haan Watersport  Vliegende start voor De Haan Watersport

  In Workum hebben Frank en Maureen de Haan de deuren van hun nieuwe watersportbedrijf geopend. De Haan Watersport is de eerste verhuurder van open zeil- en motorboten in deze bruisende watersportstad. Daarbij biedt het bedrijf diverse innovaties en nieuwe diensten.

  De Haan Watersport is gevestigd op het terrein van de voormalige jachtwerf Bouma aan de Algeraburren 27. Het aan de Diepe Dolte gelegen watersportbedrijf ligt op een ideale plek voor een vaarvakantie in Friesland. De Diepe Dolte leidt rechtstreeks naar prachtige meren als de Fluessen en de Oudegaaster Brekken.  “We hebben een uniek plekje gevonden met alle mogelijkheden tot het aanbieden van de activiteiten die we wensen”, aldus Frank en Maureen. “Er was nog geen verhuurder van open zeil- en motorboten in Workum en nu al, nog voordat het seizoen echt is begonnen, merken we dat we een welkome aanvulling op het watersportaanbod vormen.”

  In oktober 2010 begonnen Frank en Maureen met de restauratie van de  100 jaar oude schuur. Deze is nu geheel gerenoveerd, met behoud van het karakteristieke aangezicht.  In de haven liggen inmiddels 22 startklare Polyvalken. De Haan Watersport beschikt over jonge  zeilboten waarin de nieuwste innovaties zijn verwerkt. Zo zijn ze uitgerust met een zeer moderne maststrijkinrichting waardoor je letterlijk met één hand de mast kunt strijken en zetten.  Daarnaast verhuurt De Haan Watersport nieuwe elektrosloepen waarmee je milieuvriendelijk en fluisterstil kunt genieten van de Friese natuur.

  Uniek voor De Haan Watersport is het aanbod van een geheel verzorgde vaarvakantie op maat. Hierbij wordt samengewerkt met hebben hotels, pensions, campings en restaurants in heel Friesland. Het bedrijf beschikt tevens over een passantenhaven en een botenkraan tot vijf ton. In de knusse watersportwinkel is onder meer Imhoff-zeilkleding verkrijgbaar.  Contactpersoon:Frank de Haan
  Adresgegevens:Algeraburren 27
  8711 BR Workum
  Telefoon nr:0515-541797
  E-mail adres:frank@dehaanwatersport.nl
  Website: http://www.dehaanwatersport.nl    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl