Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan

Verblijf
 • Appartementen
 • Campings
 • Hotels
 • Pensions / B&B
 • Vakantiehuizen
 • Overig


 • Watersport

  Winkels

  Algemeen

  Cultuur

 • Overzicht
 • Zoeken
 • Naam:
  Bed en Breakfast de Pastory

  In het weidse, meren rijke landschap van Zuidwest Friesland, vlakbij de nostalgische havenplaatsen Stavoren (3km), Hindeloopen en Workum, ligt B&B de Pastory. De villa (voormalige pastorie) heeft twee zonnige, kleurrijke B&B-kamers: een in het teken van de Friese schilder Jopie Huisman en de ander als ode aan danseres, vermeend dubbelspionne Mata Hari.
  Stavoren
  Aan de oude loswal

  In het oude deel van de stad Stavoren, aan de Schans nr 24, ligt dit knusse tweepersoons appartement aan de voormalige loswal. Nu liggen er schepen van de bruine vloot en legt regelmatig een zeiljacht aan voor een overnachting.
  Stavoren
  Hanzehuis Appartementen

  Gelegen aan het elfsteden-vaarwater, vlakbij de oude haven en in het centrum van Stavoren. Het Hanzehuis beschikt over twee typen appartementen: 2 stuks type A: 1-2 personen en 5 stuks type B: voor 2-4 personen Alle appartementen zijn degelijk, comfortabel en gezellig ingericht.
  Stavoren
  Havenwoningen.nl

  Modern luxe 2-4 persoons appartement met jacuzi,stoom- en IR-sauna,douchecabine,massagestoel,airco en internet. Zeer geschikt voor vakantie en B&B.
  Stavoren
  De Kuilart Recreatie b.v.

  De Kuilart is een vijfsterren-recreatiepark, een van de weinige die ons land telt. De accommodatie is eersteklas, de voorzieningen talrijk waardoor u zichzelf en uw kinderen ook op het terrein zelf prima kunt bezighouden. Vóór alles is De Kuilart een w
  Koudum
  Op de hoek van de stal

  Vanwege de unieke ligging aan de invalweg naar het centrum van Workum en aan open vaarwater naar Zuiderzee en het achterland was het volgens de eerste beschrijvingen een verzamelplaats voor Paarden en boeren om vandaar vaak te voet verder naar het centrum te gaan voor het verhandelen van de thuisproducten.
  Workum
  VOF Eekma Verhuurbedrijf

  De zomerhuisjes en appartementen staan in een prachtige boomgaard op nog geen 100 meter van het IJsselmeer, waar ideaal gezeild, gezwommen en gevist kan worden.
  Hindeloopen
  Slapen aan het IJsselmeer

  B&B, appartement te stavoren. Hier kunt u slapen aan het IJsselmeer vanuit uw eigen comfortabele 2 kamer appartement (2 tot 4 pers.). In een echt Fries Dijkhuisje met PRACHTIG WIJDS UITZICHT over het IJsselmeer. Geniet van een panorama aan voorbijvarende klassieke schepen en ’s avonds een prachtige zonsondergang. Volledig zelfstandig met privé badkamer, keuken, zithoek, en balkon!
  Stavoren
  It Haivenhús

  B&B/Appartement "It Haivenhús" is gelegen aan de haven van Hindeloopen en heeft een schitterend uitzicht over de jachthaven. Houdt u van water, historie, natuur en cultuur dan is B&B "It Haivenhús" de ideale locatie voor u. Het huis beschikt over een tuin en is het hele jaar geopend.
  Hindeloopen
  Camping 't Séleantsje

  Welkom op Camping ’t Séleantsje***, de kleine familiecamping aan het IJsselmeer!
  Stavoren
  Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl