Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan

Verblijf

Watersport
 • Chartervaart
 • Jachtbemiddeling
 • Jachtbouw / reparatie
 • Jachthavens
 • Jachtverhuur
 • Watersportwinkels
 • Overig


 • Winkels

  Algemeen

  Cultuur

 • Overzicht
 • Zoeken
 • Naam:
  Simmermoarn vaartochten en arrangementen

  Simmermoarn fartochten en arranzjeminten verzorgt arrangementen en vaartochten in Zuid-West Friesland.
  Stavoren
  Walter van Berkum klipperverhuur

  Als grootste en nieuwste driemastschoener van Nederland, biedt de Mare fan Fryslān volop mogelijkheden. Door de luxe en warme uitstraling van het schip, mede door het houten dek waarvan de campagne en het middendek zijn voorzien, vormt het schip een perf
  Koudum
  Friesland Boating

  Met Friesland Boating boot verhuur liggen alle Nederlandse binnenwateren voor u open. Behalve het grandioze Friese Merengebied en Noordwest Overijssel, liggen ook de talloze vaarten en kanalen van Noord-Friesland, Oost-Groningen en Drenthe voor u open.
  Koudum
  WK 1

  Het Schip De blazer -aak is een zeilend visserschip uit vervlogen tijden. Her werd voornamelijk gebruikt voor de visserij op de waddenzee en langs de kust van de Noordzee. Het schip is zeer geschikt voor personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, familiefeestjes e.d. Met een groep van maximaal 12 personen is het er heerlijk ontspannen en kan men genieten van zon, wind, en water.
  Workum
  Firma Meindert de Groot Passagiersvaart

  Passagiersvaart
  Stavoren
  Zeilcharter Stavoren

  Een fantastische vakantie, weekendje uitwaaien of een dagtocht op onze traditionele zeilschepen. o.a. Klipper Frisius van Adel: speciaal ingericht voor het maken van dagtochten voor groepen van 35 tot 75 personen. Als team in touw met je collega's, familie of vrienden. Deze 3-master is trouwlocatie voor Stavoren, Workum en Hindeloopen.
  Stavoren
  Skūtsje Sśdwesthoek

  Stichting Skūtsje Sśdwesthoek neemt deel aan het jaarlijkse kampioenschap Skūtsjesilen onder auspiciėn van de Sintrale Kommisje Skūtsjesilen (SKS). En de skūtsjes zijn met schipper en een paar bemanningsleden te huur voor gezelschappen, om een heerlijke (mid)dag op het water te beleven.
  Stavoren
  Singelier Skūtsjedagtochten en Arrangementen

  Beleef de dag van uw leven en zeil mee op een echt wedstrijd skūtsje! Singelier wordt verhuurd voor dagtochten en arrangementen. Er kunnen maximaal 20 personen op het skūtsje meezeilen. Voor meer informatie kunt u bellen of onze website bezoeken .
  Stavoren
  Rederij Vrouwezand

  Wilt u met een wat grotere groep op vakantie of hebt u iets te vieren? Waarom dan niet lekker gaan ZEILEN? Groepen tot 20 personen, (voor dagtochten 25) verwelkomen wij graag aan boord van de tjalk Vrouwezand. Onze tjalk bevaart de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese binnenwateren.
  Stavoren
  Zeilcharter De Festina Lente

  Zeilzwerftochten voor groepen van 5-12 personen. Jouke en Liliam zijn uw gastheer en gastvrouw. Zij zullen samen met u en het weer een tocht uitstippelen op de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese binnenwateren.
  Stavoren
  Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl