Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan

Verblijf

Watersport

Winkels
 • Winkels Algemeen
 • Watersportwinkels


 • Algemeen

  Cultuur

 • Overzicht
 • Zoeken
 • Naam:
  Gezond gemak

  De tijd staat niet stil. Al weer bijan 4 jaar geleden is het landbouwbedrijf van Sudersé v.o.f. overgaan naar It Griene Strân v.o.f. Inmiddels bestaat It Griene Strân uit een landbouwbedrijf, webwinkel en winkel in de Begine nabij het centrum van Workum. Het doel of motto van It Griene Strân is om met oog voor het milieu producten te verbouwen en te vermarkten. En dan niet alleen ons eigen geteelde producten, maar compleet assortiment biologische voedingsmiddelen en andere huishoudartikelen. In deze (web)winkel vindt u een ruim assortiment biologische producten. Groente en fruit Vers gebakken brood en broodjes Zuivel, kaas en eieren Sojamelkproducten Vlees en vleeswaren Vleesvervangers. Alles voor uw ontbijt, lunch, diner Koffie en thee Frisdrank en sappen Versnaperingen en tussendoortjes. Mediterrane specialiteiten. Bier en wijn. Schoonmaak en verzorging Dierenvoeding voor kat en hond
  Workum
  Kledingwinkel Iekoon

  Jassen, fleeche, petten en wanten, sjaals, Bretons,laarzen, truien.
  Hindeloopen
  W.H. Glashouwer

  In onze winkel vindt u een buitengewone collectie kleurrijke stoffen waarvan veel zijn gemaakt naar voorbeelden van musea. Ze worden ook tegenwoordig gebruikt voor het inrichten van stijlvolle interieurs en prachtige kleding. In onze winkel treft u een ruime collectie aan Hindelooper kunst. Daarnaast leveren wij ook Hindelooper kunst op bestelling,
  Hindeloopen
  Bentex

  Workum
  Tijtsma schilders

  In beweging! Dat zijn we zeker, volop! Toewijding, kennis en betrouwbaarheid zijn onze kernwoorden in onze bedrijfsvoering. Er wordt hard gewerkt om onze beleidsplannen te realiseren. Uiteraard is het uitvoeren van gedegen en duurzaam glas- en schilderrwerk ons werk en juist hier geldt, ..... met beleid! Marten en Pieter Theo Tijtsma.
  Workum
  Kunsthuis Kort

  Kunsthuis Kort is gevestigd in een oud schoolgebouw aan het begin van de hoofdstraat van Workum, een eeuwenoud Fries stadje (één van de elf steden) aan het IJsselmeer, met vele oorspronkelijke huizen met prachtige gevels. Workum wordt ook wel cultuurstad genoemd.
  Workum
  Schildersbedrijf G. Pruis

  Verkoop van diverse merken verf zoals, Koopmans, Pehalin, Flexa en Sikkens. Ook voor alle non-paint artikelen kunt u bij ons terecht. Verder beschikken wij over een ultra- moderne verfmengmachine die elke kleur, die u wenst, voor u maakt. Ook het adres voor al uw binnen- en buitenzonwering.
  Stavoren
  Poiesz supermarkt

  Poiesz Supermarkten B.V. is het enige zelfstandige regionale grootwinkelbedrijf in het noorden van het land. Poiesz is een familiebedrijf, ontstaan in 1923 toen de heer L. Poiesz aan de Havenstraat in Sneek een groentewinkeltje van 12 m² opende. In 1962 werd, eveneens in Sneek, een pand van 200m² aangekocht en werd de eerste ‘Poiesz Supermarkt’ geopend. De tweede Poiesz Supermarkt volgde in 1969 in Franeker, waarna al snel de filialen in Bolsward en Workum volgden.
  Workum
  Pottenbakkerij Kunst en Zn

  In het centrum van Workum in een fraai gerestaureerd pand is sinds 1971 Pottenbakkerij Kunst gevestigd. In dit kleine familiebedrijfje zijn momenteel Douwe en Wiebren Kunst werkzaam. Op traditionele en ambachtelijke wijze wordt hier aardewerk vervaardigd, wandborden, tegels en vazen.
  Workum
  Lingerie Leaf foar liif

  Ieder mens is uniek. Wij geloven dat iedereen – of je nu jong bent of oud, man of vrouw – de service verdient die bij hem of haar past. Misschien wordt het een snelle passessie, of juist een uitgebreide pas- en meetsessie, of gewoon even oriënteren. Het is allemaal mogelijk. Wil je liever niet in een drukke winkel passen? Maak dan een afspraak voor een moment dat jou goed uitkomt. En dat kan ook een avond zijn.
  Workum
  Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl