Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan

Verblijf
 • Appartementen
 • Campings
 • Hotels
 • Pensions / B&B
 • Vakantiehuizen
 • Overig


 • Watersport

  Winkels

  Algemeen

  Cultuur

  Overzicht

  Bed en Breakfast de Pastory

  In het weidse, meren rijke landschap van Zuidwest Friesland, vlakbij de nostalgische havenplaatsen Stavoren (3km), Hindeloopen en Workum, ligt B&B de Pastory. De villa (voormalige pastorie) heeft twee zonnige, kleurrijke B&B-kamers: een in het teken van de Friese schilder Jopie Huisman en de ander als ode aan danseres, vermeend dubbelspionne Mata Hari.

  Romantisch overnachten in de Mata Hari of Jopie Huisman kamer

  Ein romantischer Aufenhalt in der Mata Hari oder Jopie Huisman Zimmer
  (Bitte klicken Sie hier fur Info auf Deutsch)


  A romantic stay in the Mata Hari or Jopie Huisman room
  (pleace click here for information in English)

  Sejour romantique dans la chambre Mata Hari ou Jopie Huisman
  (Clic ici pour l' information en Francais s'll vous plait) 

  In het weidse, meren rijke landschap van Zuidwest Friesland, vlakbij de nostalgische havenplaatsen Stavoren (3km), Hindeloopen en Workum, ligt B&B de Pastory. De villa (voormalige pastorie) heeft twee zonnige, kleurrijke B&B-kamers: een in het teken van de Friese schilder Jopie Huisman en de ander als ode aan danseres, vermeend dubbelspionne Mata Hari. Beide kamers hebben prachtig uitzicht over de landelijke omgeving en een privé badkamer. De Mata Hari kamer heeft als extra een groot dakterras. In de grote, door bomen beschutte tuin zijn fijne plekjes te vinden om te zitten.

  Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer of de tuin en is een proeverij van (waar mogelijk biologische) streekproducten. De eetkamer kan de hele dag gebruikt worden.  

  Jopie Huisman kamer

  De Jopie Huisman kamer is een gezellige, zonnige kamer vol verwijzingen naar het werk van deze voddenboer en kunstschilder/vrijbuiter uit Workum (1922-2000). De kamer heeft een privé badkamer, gratis Wifi, een tafel met twee stoelen, kledingkast en benodigdheden om zelf koffie & thee te zetten. Bedden kunnen apart of als tweepersoonsbed opgemaakt worden. Kamergrote: 15 m2. 

  Prijs: € 75 per nacht, o.b.v. 2 pers., incl. ontbijt.

  * Tip! Combineer uw verblijf met een bezoek aan het mooie Jopie Huisman museum!

  Mata Hari kamer

  Sfeervolle, romantische kamer met verwijzingen naar de levenswandel van Mata Hari, zoals een antiek Indonesisch bedpaneel, Parijse nachtlampjes en romans die over haar geschreven zijn. De kamer heeft een privé badkamer, gratis Wifi, kledingkast en een groot dakterras. Je kunt er zelf koffie & thee zetten. Bedden kunnen apart of als tweepersoonsbed opgemaakt worden. Kamergrote: 22 m2. Dakterras 15m2. 

  Prijs: € 85 per nacht, o.b.v. 2 pers., incl. ontbijt.

  De Pastory ligt in het dorp Warns. Er zijn 3 café-restaurants, een buurtsupermarkt en 4 jachthavens. Het Ijsselmeer en de Morra / Fluessen zijn in enkele minuten bevaarbaar. 

  Verhuur fietsen en kajuitzeilschip 

  De B&B verhuurt fietsen (aan gasten) en het kajuitzeilschip Salahon, type Meerenpoort 8.80. 

  De Meerenpoort is een, in 1972 speciaal ontworpen zeilschip om mee over de Friese meren te varen. Het is een heerlijk familieschip van 8.80 meter lang, waar twee volwassenen en twee kinderen (of alleen drie volwassenen) riant in kunnen slapen. Interieur: in de kajuit twee langsbanken die tegen elkaar geschoven worden als riant tweepersoonsbed, 2 slaapplaatsen in de punt, gastoestel met 2 pitten, wasbak, kraan, koelkast, servies, pannen en bestek, radio-cd speler, toilet, veel bergruimte. Zeilgarderobe: grootzeil, fok, genua. Overig: Kompas, waterkaarten, wateralmanak, 4 reddingsvesten, anker. Dieselmotor 10 pk Sabb. Diepgang 1.20 m. 

  Prijzen: Dag € 110 Weekend € 200 Midweek € 350 Week € 450 exclusief eindschoonmaak € 30 + excl. brandstof. 

  NB. Zelf meenemen: slaapzakken, handdoeken, theedoeken, proviand, etc.

  Meer informatie vind u op de website www.bnbpastory.nl. Via deze site kunt u ook de beschikbaarheid controleren en reserveren. Bel gerust voor meer info met B&B de Pastory, T: +31 (0) 6 52322562 of schrijf een e-mail naar info@bnbpastory.nl. Dank u wel! 


  Contactpersoon:Linda Schregardus
  Adresgegevens:Mennistepead 1
  8721 GB Warns
  Telefoon nr:+31 (0) 652322562
  E-mail adres:info@bnbpastory.nl
  Website: http://www.bnbpastory.nl    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl