Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan

Verblijf
 • Appartementen
 • Campings
 • Hotels
 • Pensions / B&B
 • Vakantiehuizen
 • Overig


 • Watersport

  Winkels

  Algemeen

  Cultuur

 • Overzicht
 • Zoeken
 • Naam:
  Bed en Breakfast de Pastory

  In het weidse, meren rijke landschap van Zuidwest Friesland, vlakbij de nostalgische havenplaatsen Stavoren (3km), Hindeloopen en Workum, ligt B&B de Pastory. De villa (voormalige pastorie) heeft twee zonnige, kleurrijke B&B-kamers: een in het teken van de Friese schilder Jopie Huisman en de ander als ode aan danseres, vermeend dubbelspionne Mata Hari.
  Stavoren
  Logies Warns

  Logies met ontbijt: 2 pers. kamer met wc en douche, ontbijt-zitruimte en eigen opgang. VEEL PRIVACY Warns, kunst/cultuur dorp in een landelijke omgeving. Vlakbij de Gaasterlandse bossen, de Friese meren, het IJsselmeer en het Hanzestadje Stavoren.
  Stavoren
  Camping de Weyde Blick

  Comfortabel logeren in een relaxte sfeer kunt u op De Weyde Blick in Warns. Het hele jaar door kunt u hier terecht op de manier die bij u past; B&B, Groepsaccommodatie, Lodge, Safaritent of in uw camper, caravan of tent op de camping.
  Stavoren
  Olestaete

  Olestaete is de naam van een prachtige boerderij in het Friese stadje Workum. Na 1 jaar van verbouwing en restauratie zijn er 2 bijzondere gastenkamers gerealiseerd in de stallen van de boerderij. Beide kamers zijn zeer ruim en licht en hebben een fijne zithoek met flatscreen televisie. Zoals in de gehele boerderij zijn ook de kamers voorzien van oude bouwmaterialen en zijn monumentale details gerespecteerd. Villa Floor is tevens gevestigd in de woonboerderij. In het schuurgedeelte en de stallen is een luxe vergaderlocatie gecreëerd. Eigenaresse Petrouchka de Jager: “in ons vorige huis hadden wij ook een vergaderlocatie & kookstudio. Toen wij deze boerderij konden bemachtigen hebben wij besloten het concept ook hier toe te passen.” Vanuit het bedrijfsleven is steeds meer de behoefte ontstaan om vergaderingen te voeren in een ongedwongen sfeer en Villa Floor sluit hier perfect op aan. Villa Floor heeft een eigenzinnige, maar gezellige en huiselijke uitstraling. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.
  Workum
  Mini Camping Welgelegen

  U bent te gast bij Cobie, Ryan en Ian tussen Workum en Hindeloopen gelegen in de Zuidwesthoek van Friesland. Bij ons kunt u terecht voor vele doeleinden, zoals o.a. een verblijf in onze bed&breakfast kamers of een houten vakantiehut. Maar u bent ook welkom met uw camper, caravan of tent. Ideaal voor mensen die graag buiten willen zijn, voor surfers, fietsers, wandelaars en voor gezinnen. Bij ons staat de tijd weer even stil en kunt u genieten van het pure leven. Vele surfers en kiters treffen elkaar hier iedere keer weer wanneer de wind goed is, het is een prima basis waar je vanaf kunt vertrekken naar de beste surf en kitespots
  Hindeloopen
  It Haivenhús

  B&B/Appartement "It Haivenhús" is gelegen aan de haven van Hindeloopen en heeft een schitterend uitzicht over de jachthaven. Houdt u van water, historie, natuur en cultuur dan is B&B "It Haivenhús" de ideale locatie voor u. Het huis beschikt over een tuin en is het hele jaar geopend.
  Hindeloopen
  Slapen aan het IJsselmeer

  B&B, appartement te stavoren. Hier kunt u slapen aan het IJsselmeer vanuit uw eigen comfortabele 2 kamer appartement (2 tot 4 pers.). In een echt Fries Dijkhuisje met PRACHTIG WIJDS UITZICHT over het IJsselmeer. Geniet van een panorama aan voorbijvarende klassieke schepen en ’s avonds een prachtige zonsondergang. Volledig zelfstandig met privé badkamer, keuken, zithoek, en balkon!
  Stavoren
  Hotel-Pension-B&B de Twee Hondjes

  Hotel-Pension- B&B De Twee Hondjes vindt je in het oude centrum van Hindeloopen.
  Hindeloopen
  Pension Perruque

  In pension Perruque wordt gastvrijheid met een grote G geschreven. We bieden verpozing in onze grote centrale kamer met uitzicht over het terras. Er wordt met liefde en toewijding gekookt in de keuken, in de winterperiode, vlak naast het centrale gastenve
  Koudum
  Kunsthuis Kort

  Kunsthuis Kort is gevestigd in een oud schoolgebouw aan het begin van de hoofdstraat van Workum, een eeuwenoud Fries stadje (één van de elf steden) aan het IJsselmeer, met vele oorspronkelijke huizen met prachtige gevels. Workum wordt ook wel cultuurstad genoemd.
  Workum
  Lyts Palma

  Landelijk en centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen met zijn vele fiets en wandelpaden. Geniet van een prachtig weids uitzicht over de landerijen met koeien, schapen, paarden, vele weidevogels en het meer de 'Morra'.
  Stavoren
  Nijverheid Charters

  Nijverheid voor zeiltochten én Bed & Breakfast
  Stavoren
  B&B de herberg

  Koudum
  B & B Basalt aan See

  B&B Basalt aan See Sfeervolle B&B, in strandhuisstijl ingericht boven het Keramiek Atelier Basalt. Gelegen aan de oude stadsgracht van Stavoren. Op loopafstand van strand, havens, supermarkt, trein en veerboot.
  Stavoren
  Havenwoningen.nl

  Modern luxe 2-4 persoons appartement met jacuzi,stoom- en IR-sauna,douchecabine,massagestoel,airco en internet. Zeer geschikt voor vakantie en B&B.
  Stavoren
  't Juttershuske

  Logeren aan het zwem-,vaar-en viswater in Friesland in het knusse vakantiehuisje voor 2 personen.
  Stavoren
  Pension het Smidsvuur

  Workum


    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl