Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan

Verblijf
 • Appartementen
 • Campings
 • Hotels
 • Pensions / B&B
 • Vakantiehuizen
 • Overig


 • Watersport

  Winkels

  Algemeen

  Cultuur

 • Overzicht
 • Zoeken
 • Naam:
  Aquaresort it Soal

  Jachthaven "it Soal" te Workum is een uitstekende lokatie voor de watersporter die zowel op het IJsselmeer, als de Friese meren of Waddenzee vaart. Onze jachthaven biedt u vele voorzieningen zoals een restaurant, wasserette, inname dieselstation, aftappunt voor olie-houdend water, service bedrijven en 564 ligplaatsen.
  Workum
  VOF Eekma Verhuurbedrijf

  De zomerhuisjes en appartementen staan in een prachtige boomgaard op nog geen 100 meter van het IJsselmeer, waar ideaal gezeild, gezwommen en gevist kan worden.
  Hindeloopen
  Zomerhuis Noppes Klinten

  Te Huur Arbeidershuisje midden in de Stad Hindeloopen.
  Hindeloopen
  Aan de oude loswal

  In het oude deel van de stad Stavoren, aan de Schans nr 24, ligt dit knusse tweepersoons appartement aan de voormalige loswal. Nu liggen er schepen van de bruine vloot en legt regelmatig een zeiljacht aan voor een overnachting.
  Stavoren
  Finca

  Hindeloopen
  Ouwe Hans

  Hindeloopen
  Lyts Palma

  Landelijk en centraal gelegen tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen met zijn vele fiets en wandelpaden. Geniet van een prachtig weids uitzicht over de landerijen met koeien, schapen, paarden, vele weidevogels en het meer de 'Morra'.
  Stavoren
  Logies Warns

  Logies met ontbijt: 2 pers. kamer met wc en douche, ontbijt-zitruimte en eigen opgang. VEEL PRIVACY Warns, kunst/cultuur dorp in een landelijke omgeving. Vlakbij de Gaasterlandse bossen, de Friese meren, het IJsselmeer en het Hanzestadje Stavoren.
  Stavoren
  't Juttershuske

  Logeren aan het zwem-,vaar-en viswater in Friesland in het knusse vakantiehuisje voor 2 personen.
  Stavoren
  S.Hoekstra Zomerhuisverhuur

  Hindeloopen
  Ouwe Hans

  Hindeloopen
  Camping de Weyde Blick

  Comfortabel logeren in een relaxte sfeer kunt u op De Weyde Blick in Warns. Het hele jaar door kunt u hier terecht op de manier die bij u past; B&B, Groepsaccommodatie, Lodge, Safaritent of in uw camper, caravan of tent op de camping.
  Stavoren
  Waterrijck Stavoren (Marina Stavoren)

  Op 'Waterrijck Stavoren' kunt u exclusieve landhuizen en schiphuiswoningen huren. Het park grenst aan Marina Stavoren en ligt op loopafstand van Stavoren. Door de unieke ligging biedt het park diverse recreatiemogelijkheden. Zoekt u een exclusief uitgeruste vakantiewoning, dan bent u bij 'Waterrijck Stavoren' aan het juiste adres.
  Stavoren
  Vakantiewoning Havenweg 16

  In ons vakantiehuis in Stavoren geniet u dagelijks van het geweldige uitzicht over het IJsselmeer. Het huis heeft een terras op het Zuidwesten en vanuit de woonkamer kijkt u uit over de Oude haven. Dit comfortabele, in '99 gebouwde, huis telt 3 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 6 personen (niet roken).
  Stavoren
  Vakantiehuis Waterrijck Stavoren

  Prachtig gelegen vakantiewoning te huur aan het Friese water . Deze riante woning telt 3 slaapkamers met 7 slaapplaatsen en is van alle moderne gemakken voorzien. Gebouwd in het water met aanlegmogelijkheden en in overleg is het onderliggende boothuis eveneens te huur. Meer uitgebreide informatie vindt u op onze site.
  Stavoren
  Brouwershűs Stavoren

  Vakantiewoning bij IJsselmeer in centrum van Stavoren. Ideaal gelegen bij winkels, restaurants, strandjes, Ns-station, haven en bootverbinding naar Enkhuizen. Volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Te huur voor weekend, midweek en week. Afwijkende periode op aanvraag.
  Stavoren
  De Kuilart Recreatie b.v.

  De Kuilart is een vijfsterren-recreatiepark, een van de weinige die ons land telt. De accommodatie is eersteklas, de voorzieningen talrijk waardoor u zichzelf en uw kinderen ook op het terrein zelf prima kunt bezighouden. Vˇˇr alles is De Kuilart een w
  Koudum
  Havenzicht

  Aan de haven van Stavoren met uitzicht over het IJsselmeer bieden wij een luxe 6 persoons vakantiewoning met een balkon op het zuiden, het strand om de hoek en een eigen parkeerplaats. Mogelijkheden: kort / lang weekend, midweek / week.
  Stavoren
  Camping it Soal

  Workum
  Kampeerboerderij Menno's plaats

  Workum


    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl