Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan
 • Bars
 • Eetcafé's
 • Restaurants
 • Snackbars
 • Overig


 • Verblijf

  Watersport

  Winkels

  Algemeen

  Cultuur

 • Overzicht
 • Zoeken
 • Naam:
  De Witte Herbergh

  FEESTJE-RECEPTIE-BRUILOFT neem vrijblijvend contact met ons op
  Workum
  Haiven 54

  Gezellig eetcafé restaurant gelegen in hartje centrum van Hindeloopen aan de prachtige oude haven.
  Hindeloopen
  Restaurant Sailors Inn

  Wilt u even helemaal weg maar toch van alle gemakken voorzien zijn, kom dan eens lang bij Restaurant "Sailor's Inn. Wij verwelkomen u in ons luxe restaurant waar u van een eenvoudige maaltijd tot een culinair hoogstandje kunt genieten. Daarnaast is er een cafe waar u gezellig met vrienden of kennissen kunt zitten, eten en drinken.
  Hindeloopen
  Kunstcafé Het Wapen van Friesland

  Het Wapen van Friesland in Koudum waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of gewoon even lekker wat drinken in ons sfeervol ingerichte gelagkamer, in het centrum van Koudum Zuidwest Friesland.Ons terras is centraal gelegen in het centrum en in
  Koudum
  Café/Snackbar Tarantella

  Koudum
  Het Frietje van Stavoren

  patat, SNACKS, verse hamburgers, plates, vers belegde broodjes, verse sinaasappelsap, FRISDRANKEN, koffie cappuccino, espresso, latte macchiato, THEE, milkshakes ijs.
  Stavoren
  De Kuilart Recreatie b.v.

  De Kuilart is een vijfsterren-recreatiepark, een van de weinige die ons land telt. De accommodatie is eersteklas, de voorzieningen talrijk waardoor u zichzelf en uw kinderen ook op het terrein zelf prima kunt bezighouden. Vóór alles is De Kuilart een w
  Koudum
  Hotel-Café-Restaurant de Gulden Leeuw

  Een stijlvol Hotel in Friesland is Hotel 'De Gulden Leeuw' gelegen in het gezellige centrum van de oude friese stad Workum in de Zuidwesthoek van de provincie Friesland.
  Workum
  Restaurant 't Stasjons Kofjehùs

  Op culinaire ontdekkingsreis bij restaurant 't Stasjons Kofjehús en de Kookstudio. Ontdek alle mogelijkheden die wij u bieden...!
  Stavoren
  Stadscafé De Posthoorn

  Stadscafé de Posthoorn Een uitstekende locatie voor lunch, diner of gezellig een drankje. samengevat: ETEN, DRINKEN en GENIETEN.
  Stavoren
  Restaurant Wapen van Starum

  Kok en gastheer Theo Jansen ontvangt u graag in de bistro-tapperij, gelegen aan de rand van Stavoren met weids uitzicht over het IJsselmeer. We zijn geopend voor lunch en diner, een kop koffie met gebak of een drankje op het terras of aan de bar.
  Stavoren
  Restaurant de Kruitmolen

  Gezellig restaurant met groot terras aan het water, direct gelegen aan de J.W. Frisosluis. Ruime keus aan lunchgerechten, tussendoortjes, pannenkoeken en vlees en visgerechten voor een eerlijke prijs. Vanaf 8 uur 's ochtends kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijt maar ook voor verse broodjes om mee te nemen.
  Stavoren
  Eetcafé de Visserman

  De Visserman kijkt uit over de oude haven van Stavoren en is gelegen naast de oudste sluis van Friesland.
  Stavoren
  Eetcafé / Pizzeria

  Eetcafé / Pizzeria "it Hearehûs" is een eet- en drinkgelegenheid in hartje Stavoren. Gevestigd in een houten pand van meer dan 100 jaar oud. Het restaurant heeft een grote verscheidenheid van bijna 100 verschillende gerechten, waaronder 20 pizza's. Tevens heeft "it Hearehûs" de mogelijkheid om pasta's en pizza's af te halen.
  Stavoren
  Café Max

  Oergezellig bruin cafe, waar je ook nog een lekker hapje kunt eten, een potje kan biljarten en een aantal keren per jaar kunt genieten van leuke live-bands.
  Stavoren
  Bar Clubhuis Skippers Inn

  Sfeervol ingerichte zaal ,op de eerste verdieping, met uitzicht over de jachthaven Marina Stavoren en het Johan Friso Kanaal. Nabij camping Sudermeer. Ruime parkeermogelijkheid. Te huren als feestlocatie (besloten clubs) tot 150 personen. Tijdens zeilseizoen gezellige bar, tv en spellen.
  Stavoren
  Stadscafe de Smidte

  Workum


    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl