Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan
 • Bars
 • Eetcafé's
 • Restaurants
 • Snackbars
 • Overig


 • Verblijf

  Watersport

  Winkels

  Algemeen

  Cultuur

 • Overzicht
 • Zoeken
 • Naam:
  Restaurant Ame Gijs

  Hindeloopen
  HCR Galamadammen

  Het hotel heeft 46 hotelkamers, welke allen zijn voorzien van boxspringbedden, comfortabel zitje, badkamer met douche en bad, apart toilet, kabel tv, radio en telefoon. Koffie- en theefaciliteiten zijn aanwezig.
  Koudum
  Chinees Restaurant Goudmeer

  Koudum
  Restaurant Pizzeria Oost Achterom

  Hindeloopen
  Café-Restaurant de Hinde

  Café restaurant de Hinde ligt op de mooiste plek van Hindeloopen, aan de oude haven met uitzicht op het IJsselmeer
  Hindeloopen
  Restaurant de Drie Harinkjes

  Ons sfeervol ingerichte restaurant bevindt zich op een unieke locatie in Hindeloopen met prachtig uitzicht over het IJsselmeer en twee restaurantgedeeltes.
  Hindeloopen
  Restaurant Sudersee

  Dit sfeervol, nautisch ingericht restaurant is gelegen direct naast een aantal bezienswaardigheden in het midden van het Elfstedenstadje Hindeloopen direct gelegen aan het IJsselmeer.
  Hindeloopen
  Restaurant de Brabander

  Restaurant de Brabander verzorgt uitstekende maaltijden.
  Hindeloopen
  Pannenkoekhuis de Friese doorloper

  Sfeervol ingericht café‚-restaurant "De Friese Doorloper" U kunt hier genieten van een lekker kopje koffie, met gebak, diverse broodjes, uitsmijters etc etc. Onze specialiteit is echter pannenkoeken en Wafels U kunt kiezen uit maar liefst 50 soorten pa
  Hindeloopen
  Haiven 54

  Gezellig eetcafé restaurant gelegen in hartje centrum van Hindeloopen aan de prachtige oude haven.
  Hindeloopen
  Café-Restaurant de Brabander

  Sfeervol café en restaurant geheel in Hindelooper stijl, het is gevestigd in de voormalige burgemeesterswoning.
  Hindeloopen
  Restaurant Sailors Inn

  Wilt u even helemaal weg maar toch van alle gemakken voorzien zijn, kom dan eens lang bij Restaurant "Sailor's Inn. Wij verwelkomen u in ons luxe restaurant waar u van een eenvoudige maaltijd tot een culinair hoogstandje kunt genieten. Daarnaast is er een cafe waar u gezellig met vrienden of kennissen kunt zitten, eten en drinken.
  Hindeloopen
  Café Max

  Oergezellig bruin cafe, waar je ook nog een lekker hapje kunt eten, een potje kan biljarten en een aantal keren per jaar kunt genieten van leuke live-bands.
  Stavoren
  Restaurant 't Stasjons Kofjehùs

  Op culinaire ontdekkingsreis bij restaurant 't Stasjons Kofjehús en de Kookstudio. Ontdek alle mogelijkheden die wij u bieden...!
  Stavoren
  De Kuilart Recreatie b.v.

  De Kuilart is een vijfsterren-recreatiepark, een van de weinige die ons land telt. De accommodatie is eersteklas, de voorzieningen talrijk waardoor u zichzelf en uw kinderen ook op het terrein zelf prima kunt bezighouden. Vóór alles is De Kuilart een w
  Koudum
  Restaurant Sluiszicht

  Restaurant Sluiszicht, gelegen aan het water, in het rustieke stadje Workum. Hier vindt u alles, van een mooi arrangement tot onze uitgebreide menu kaart.
  Workum
  Hotel-Café-Restaurant de Gulden Leeuw

  Een stijlvol Hotel in Friesland is Hotel 'De Gulden Leeuw' gelegen in het gezellige centrum van de oude friese stad Workum in de Zuidwesthoek van de provincie Friesland.
  Workum
  Folkerts Petit Restaurant

  Ons petit restaurant is gevestigd in een monumentaal pand in het historisch centrum van Workum, met een sfeervolle warme ambiance/uitstraling en inrichting met zomers een groot zonnig terras.
  Workum
  it Pottebakkershús

  Geniet van de biologisch-vegetarische wereldkeuken in Workum Laat u verleiden door verse biologisch-vegetarische gerechten in ons fameuze restaurant.
  Workum
  Restaurant Séburch

  Het restaurant is gevestigd in een oude zeemansherberg uit 1850. De voormalige gelagkamer - op de etage - is omgebouwd tot een eigentijds stijlvol restaurant, waar een ieder zich thuis voelt. Terwijl u geniet van een tot in de puntjes verzorgt diner, kunt u ruimschoots het unieke uitzicht bewonderen over de landerijen en de haven voor de sluis. Hier zijn de traditionele tjalken nog steeds het dagelijkse gezicht. De zonsondergang is zo indrukwekkend dat je weer met recht zou kunnen zeggen; “de zon in de Zuiderzee zien zakken”
  Workum
  Restaurant de Kruitmolen

  Gezellig restaurant met groot terras aan het water, direct gelegen aan de J.W. Frisosluis. Ruime keus aan lunchgerechten, tussendoortjes, pannenkoeken en vlees en visgerechten voor een eerlijke prijs. Vanaf 8 uur 's ochtends kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijt maar ook voor verse broodjes om mee te nemen.
  Stavoren
  Restaurant 't Havenhoofd

  Zeer uitgebreide kaart (Lunch / diner). Groot verwarmd terras met uitzicht over het IJsselmeer. Keuken geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Met vele soorten tapas.
  Stavoren
  Stadsboerderij De Koebrug Schots Restaurant

  In het watersportstadje Stavoren bevindt zich ons gemoedelijk en sfeervol Schots restaurant ‘Stadsboerderij De Koebrug’. Sinds 2000 serveren wij bijzondere gerechten die hun oorsprong vinden in de landelijke Schotse keuken; deels traditioneel bereid, maar soms ook wat meer gewaagd.
  Stavoren
  Restaurant Wapen van Starum

  Kok en gastheer Theo Jansen ontvangt u graag in de bistro-tapperij, gelegen aan de rand van Stavoren met weids uitzicht over het IJsselmeer. We zijn geopend voor lunch en diner, een kop koffie met gebak of een drankje op het terras of aan de bar.
  Stavoren
  Hotel-Restaurant-Serre De Vrouwe van Stavoren

  Aan de oude haven van Stavoren vindt u Hotel-Restaurant-Serre “de Vrouwe van Stavoren” .
  Stavoren
  Strandpaviljoen de Potvis

  Paviljoen de Potvis is gelegen in het hart van de watersport, op de marina Stavoren Buitenhaven.
  Stavoren
  CATERINGSERVICE ZUIDWESTHOEK

  Evenementen Geheel verzorgen van broodjes hamburger, warme worst, beenham op terreinen bij evenementen met bbq. Ook diverse koud belegde broodjes en soepen. Verzorgen van buffetten bij evenementen voor VIP-loge, etc. Alle wensen kunnen in een persoonlijk gesprek kenbaar worden gemaakt, waarna wij een op uw wensen aangepast buffet of menu kunnen samenstellen.
  Workum
  Pizzeria Italia

  Na een verbouwing van ruim 3 maanden werden de deuren van het restaurant in april van dat jaar geopend. Het restaurant ligt in het centrum van Workum en bied plaatsen tot 50 personen. Ook hebben we vorig jaar een sfeervol terras gekregen wat nog eens 60 zitplaatsen bied. Workum is een stad wat fraai gelegen is aan het IJsselmeer, het kenmerkt zich door veel natuur en cultuurhistorie. Een ideale ligplaats tussen het IJsselmeer en de Friese meren. Workum is een toeristische plaats, wat veel gezelligheid bied in de zomer. We kunnen zeggen dat Pizzeria Italia over de jaren groeiende is en we hopen dat het uitgroeit tot een begrip in Workum. Pizzeria Italia heeft een uitgebreide menukaart, van pizza’s, pasta’s tot aan vlees en visgerechten met hoge kwaliteit van smaak en presentatie. *
  Workum
  Stadscafé De Posthoorn

  Stadscafé de Posthoorn Een uitstekende locatie voor lunch, diner of gezellig een drankje. samengevat: ETEN, DRINKEN en GENIETEN.
  Stavoren
  Eetcafé de Visserman

  De Visserman kijkt uit over de oude haven van Stavoren en is gelegen naast de oudste sluis van Friesland.
  Stavoren
  Restaurant Jachthaven

  Workum


    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl