Thuis
  Agenda
  Adressen
  Links


Uitgaan
 • Bars
 • Eetcafé's
 • Restaurants
 • Snackbars
 • Overig


 • Verblijf

  Watersport

  Winkels

  Algemeen

  Cultuur

 • Overzicht
 • Zoeken
 • Naam:
  De Kuilart Recreatie b.v.

  De Kuilart is een vijfsterren-recreatiepark, een van de weinige die ons land telt. De accommodatie is eersteklas, de voorzieningen talrijk waardoor u zichzelf en uw kinderen ook op het terrein zelf prima kunt bezighouden. Vóór alles is De Kuilart een w
  Koudum
  Visser Vis en Snacks

  Hindeloopen
  Café/Snackbar Tarantella

  Koudum
  Staverse Vishal

  Viszaak gelegen aan de oude haven, vlakbij het station. Hét adres voor lekkere kibbeling, lekkerbekjes, Hollandse nieuwe, diverse belegde broodjes en snacks.
  Stavoren
  Stadscafé De Posthoorn

  Stadscafé de Posthoorn Een uitstekende locatie voor lunch, diner of gezellig een drankje. samengevat: ETEN, DRINKEN en GENIETEN.
  Stavoren
  Restaurant de Kruitmolen

  Gezellig restaurant met groot terras aan het water, direct gelegen aan de J.W. Frisosluis. Ruime keus aan lunchgerechten, tussendoortjes, pannenkoeken en vlees en visgerechten voor een eerlijke prijs. Vanaf 8 uur 's ochtends kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijt maar ook voor verse broodjes om mee te nemen.
  Stavoren
  Restaurant 't Havenhoofd

  Zeer uitgebreide kaart (Lunch / diner). Groot verwarmd terras met uitzicht over het IJsselmeer. Keuken geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Met vele soorten tapas.
  Stavoren
  Het Frietje van Stavoren

  patat, SNACKS, verse hamburgers, plates, vers belegde broodjes, verse sinaasappelsap, FRISDRANKEN, koffie cappuccino, espresso, latte macchiato, THEE, milkshakes ijs.
  Stavoren
  Folkerts Petit Restaurant

  Ons petit restaurant is gevestigd in een monumentaal pand in het historisch centrum van Workum, met een sfeervolle warme ambiance/uitstraling en inrichting met zomers een groot zonnig terras.
  Workum
  Visspecialist Cees Bijlsma

  Visspecialist Cees Bijlsma is een begrip in de zuidwesthoek. Een viswinkel in Workum en viswagens die de hele zuidwesthoek doorrijden en de lekkerste vis aan de man brengen.
  Workum
  Haiven 54

  Gezellig eetcafé restaurant gelegen in hartje centrum van Hindeloopen aan de prachtige oude haven.
  Hindeloopen
  Doede's Vishandel

  Stavoren
  Restaurant Jachthaven

  Workum


    << Terug

  Tourist Information Friese IJsselmeersteden   -   Workum   -   Stavoren   -   Koudum   -   Hindeloopen

  Copyright 2012 Tourist Information Friese IJsselmeersteden - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl